Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

ECAD

Elektroniikkajäähdytys ja termistä analyysiä

Cadence Celsius EC Solver on kehittynyt ohjelmisto elektroniikkajäähdytyksen simulointiin, joka tarjoaa tarkan ja nopean termisen suorituskyvyn analyysin. Se vähentää tuotevirheiden riskiä ja optimoi termiset ratkaisut maksimaaliseen suorituskykyyn.

 • Analyysi monimutkaisista järjestelmistä, tarkkaan lämmönsiirron, ilman ja nesteen virtauksen simulointiin.
 • Integroitu ratkaisu sähkö-termiseen yhteissimulointiin ja tuki kerrostettujen ja 3D-rakenteiden simuloinnille.

Saavuta huippusuorituskyky elektroniikan jäähdytyksen termisellä analyysillä

Cadence® Celsius™ EC Solver Cadencelta (aiemmin 6SigmaET Future Facilitiesilta) auttaa elektroniikkasuunnittelijoita ratkaisemaan tarkasti ja nopeasti termiseen jäähdytykseen liittyviä haasteita. Kehittyneen verkkojen luonnin ja tehokkaan laskentamoottorin ansiosta Celsius EC Solver voi optimoida termiset ratkaisut ja minimoida tuotevirheiden ja lämmön aiheuttaman kulumisen riskin.

 • Saavuta nopea ratkaisu CAD-tuonnilla ja muokkauksella, 1D-virtausverkkotoiminnoilla, käyttöliittymämallinnuksella, animaatiolla ja automatisoinnilla.
 • Saatte tuotteet markkinoille nopeammin suuremmalla turvallisuudella.

Elektrinen/terminen analyysi DC-alueella

Celsius EC Solver analysoi ilmavirtauksen, nestevirtauksen ja lämmön siirron jopa monimutkaisimmissa elektroniikkajärjestelmissä. Ohjelmisto ratkaisee konvektion, konduktion ja säteilyn käyttäen omaa verkotusteknologiaa (MLUS). Celsius EC Solver analysoi ilmavirtauksen, lämpötilan ja lämmön siirron elektroniikkaliitännöissä ja kaapeleissa. Solver pystyy laskemaan luonnollisen konvektion, pakotetun konvektion, auringonlämmön ja nestekylmennyksen.

Varaa ilmainen esittely

Tarkka analyysi objektipohjaisesta verkotuksesta

Objektipohjaisen verkotuksen ominaisuus mukauttaa verkkoa varmistaen tarkan analyysin tuotteestasi. Säännöt voidaan valinnaisesti määritellä ohjaamaan verkotusta ja varmistamaan, että yksittäiset objektit simuloidaan oikein. Tämä ominaisuus takaa tarkat ja luotettavat tulokset analyysiprosessissa.

Nopea analyysi monimutkaisista elektroniikkasuunnitelmista

Rinnakkaislaskenta jakaa simulointitehtäviä useiden ytimien ja tietokoneiden kesken, mahdollistaen nopean analyysin monimutkaisista elektroniikkasuunnitelmista sekä transienteissa että staattisissa simulointitiloissa. Tämä tehokas teknologia vähentää kokonaisaikaa, joka tarvitaan suorituskyvyn arviointiin suunnittelussa.

Virheetön analyysi monimutkaisista MCAD-malleista

Monimutkaiset mekaaniset tietokoneavusteiset suunnittelumallit (MCAD) voidaan tuoda suoraan Creo Parametricista, Solidworksesta, CATIA:sta ja muista MCAD-työkaluista. MCAD-mallit voidaan analysoida ilman yksinkertaistamista, mahdollistaen kattavan analyysin monimutkaisista mekaanisista suunnitelmista tarkkojen tulosten saamiseksi.

Laajennetut 1D-virtausverkkokyvykkyydet

 • Transienttisimulointi komponenttiteholla
 • Samanaikainen simulointi yhdistetyille 1D- ja 3D-malleille
 • Tulokset paineesta, painehäviöstä ja virtausnopeudesta putkissa/kanavissa
 • Älykkäiden mallintamisobjektien automaattinen sijoittaminen
 • Putkien ja kanavien värimarkkinointi valittuja muuttujia heijastaen
 • High-performance computing (HPC) -tuki Kuvien ja videoiden vienti, versioiden luominen ja versiorakenteen vienti
Varaa kokous

Siksi sinun pitäisi valita Celsius Thermal Solver

Kiinteä mallinnus

Parannettu CAD-tuonti ja muokkaus mahdollistavat tuonnin kaikista suurista CAD-ohjelmistotoimittajista ja mahdollistavat muutokset suoraan ohjelmistossa.

Termomallinnus

Laajennetut 1D-virtausverkkotoiminnot sisältävät transientin simuloinnin komponenttiteholla sekä näkymät paineesta, painehäviöstä, virtausnopeudesta ja nopeudesta putkissa ja kanavissa.

Helppokäyttöisyys

Intuitiivinen käyttöliittymä (UI) älykkäällä objektimallinnuksella, helppokäyttöisellä navigoinnilla ja työkaluilla, jotka helpottavat objektien merkitsemistä ja käsittelyä.

10 kertaa nopeampi suorituskyky

Celsius Thermal Solver tarjoaa jopa 10 kertaa nopeamman suorituskyvyn (vanhaan versioon verrattuna), mikä tuo merkittävän tehokkuuden parannuksen termiseen analyysiin ja elektronisten järjestelmien simulointiin.

Animaatio ja raportin luominen

Mahdollisuus suodattaa taulukoita, mukauttaa objektikaavioita ja legendoja sekä luoda animaatioita ja automatisointia, mikä tarjoaa joustavuutta ja tehokkuutta.

High-performance computing

High-performance computing (HPC) -tuki mahdollistaa tehokkaamman laskennan ja työtehtävien hallinnan sekä Windows- että Linux-käyttöjärjestelmissä.

Opi lisää Celsius EC Solverista

Saavuta alustava ja sitoutumaton keskustelu yhden asiantuntijamme kanssa termisen analyysin eduista ja mahdollisuuksista Celsius EC Solverin avulla.

  Søren  Jul Christiansen
  Senior Application Engineer
  sjc@nordcad.dk+45 96 31 56 98
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  cloud-downloadstar-emptyfile-emptychart-barsrocketcrossarrow-rightpointer-up