Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Tässä on miten ECAD-työkalujen vaihto voidaan toteuttaa

Suosittelemme ja tarjoamme aina toteutettavaksi esiselvityksen. Tässä selvitetään, missä ja miten työnkulku voidaan tehdä tehokkaammaksi. Meillä on vuosien kokemus näistä selvityksistä, ja olemme joka kerta pystyneet osoittamaan, että ECAD-järjestelmän integroiminen yrityksen muihin osiin voi säästää paljon rahaa. Laadimme raportin konsultointitehtävänä, ja se voidaan myös ottaa käyttöön prosessin optimoinnin ja tehokkuuden yhteydessä.

Varaa tapaaminen

Kun hankinnan jälkeen olemme yhä kanssasi

Samalla kun käytät työkalujamme, saat palvelua automaattisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että asennamme työkalut IT-järjestelmääsi, luomme käyttöönottopaketit ja integroimme järjestelmän yhdessä muiden IT-työkalujesi kanssa. Jos yrityksesi käyttää SCCM-skriptejä tai sinulla on jokin muu tarve helppoon käyttöönottoon, asiantuntijamme voivat auttaa myös siinä.

Käännös ja kehitys

Our tools sisältävät sisäänrakennetun kääntäjän ja ne voivat kääntää useista e-CAD-järjestelmistä. Tämä mahdollistaa olemassa olevien ja vanhojen suunnitelmien, jalkapisteiden ja symbolien siirtämisen uuteen järjestelmään.

Mikäli sisäänrakennettu kääntäjämme ei riitä, meillä on vahva yhteistyö Elgrisin kanssa Yhdysvalloissa, joka pystyy kääntämään kaikista mahdollisista e-CAD-työkaluista. Elgris kehittää myös käännösohjelmia, ja voit ottaa meihin yhteyttä kuullaksesi lisää tästä.

Varaa kokous

Koulutus ja koulutus

Opit uuden suunnittelutyökalun ja uusien järjestelmien käytön voi viedä paljon aikaa. Tarjoamme laajan valikoiman koulutus- ja koulutusmahdollisuuksia uusien työkalujen käyttöön.

Tarjoamme aina ilmaista verkkokoulutusmateriaalia ja järjestämme myös yhden tai useamman päivän mittaisia koulutuskursseja työkaluissa, jotka voivat tapahtua joko paikan päälläsi tai meillä. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme tarjolla oleviin verkkokursseihin ja fyysiseen koulutukseen.

Tutki

Jatkuva tuki ja ohjaus

Once uudet työkalut on ostettu ja vanhat korvattu, on aika aloittaa niiden käyttö päivittäisessä työssä. Tässä vaiheessa sinulla on pääsy asiantuntevaan tukipalveluumme, jossa useat teknikkomme ovat valmiina auttamaan sinua.

Asiakastukemme on paljon enemmän kuin vain työkalujen käyttöä. Olemme myös iloisia auttaessamme sinua valitsemaan oikean teknologian ja nähdessämme, kun olet tehnyt ensimmäisen suunnittelusi ja muistanut kaiken.

Tutki

Haluaisitko vaihtaa työkaluja?

Ota yhteyttä ja varaa sitoumukseton keskustelu yhden Nordcadin erikoisasiantuntijoiden kanssa, jossa voitte tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin.

    Ulrich  Tejg Jespersen
    CEO & Sales
    utj@nordcad.dk+45 72 62 55 64
    Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
    crossarrow-right