Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Tietoa Nordcadista

Pohjoismaiden huippuosaaja ECAD-työkalujen ja ratkaisujen alalla. Nordcadin kumppanina saat pääsyn markkinoiden parhaisiin teknologia-alustoihin - olipa kyseessä sitten yksittäinen ohjelma kaavioille tai täysin kehitetyt järjestelmät edistyneellä ohjelmistolla CFD:lle, SI:lle, PI:lle, RF:lle, antennianalyysille, piirilevyille ja integraatioille PLM-järjestelmääsi. Alan parhaalla tukipalvelulla voit saada tehokasta apua ja ohjausta, jotta voit päästä hyvään alkuun ja varmistaa menestyksesi.

Varaa tapaaminen
Team Nordcad
Tutustu tiimiin

Yrityksen politiikat

Arvot::
Olla ohjattuna asiantuntemuksella, omistautumisella, intohimolla, joustavuudella ja tuella.

Missio:
Tulla olennaiseksi asiakkaillemme tarjoamalla monipuolisia työkaluja ja erinomaista palvelua insinööreille sekä auttaa heitä pyrkimyksissään kohti menestystä.

Visio:
Olla ensisijainen ratkaisu ohjelmistoissa pohjoismaisille insinööreille.

Nordcadin perustaminen

Nordcad Systems A/S perustettiin, ja se toimi OrCAD-tuotteiden jakelijana kaavio- ja piirilevyjen suunnittelussa (SDT) ja tulostusjärjestelyissä (PCB2/PCB386). Tietokoneet olivat tuohon aikaan alkamassa elektroniikkakehitykseen, ja ohjelmiston ensimmäiset toimitukset tapahtuivat moottoripyörällä ja ne olivat 3,5 tuuman levykelevyjen muodossa. Hyvin pian aloitettiin myös Microsim PSpice -ohjelman myynti ja tuki sekoitetulle analogi/digitaaliselle simuloinnille.

I vuonna 1988 Arvid Thorndahl aloitti myynnin ja markkinoinnin parissa.

1987

Uudet omistajat

Vuonna 1994 Arvid Thorndahl otti omistajuuden ja aloitti toimitusjohtajana. Tuohon aikaan OrCAD oli alalla suosituin kaavio-ohjelmisto. Samalla PSpice oli vakiintunut niin teollisuudessa, kouluissa kuin opiskelijoidenkin parissa, mukaan lukien niiden Lite-versio. Monet tilaukset saapuivat faksilla, ja lisenssit lähetettiin kuljetusliikkeiden välityksellä. Työkaluille oli paksuja käyttöohjeita, ja koulutukset toteutettiin overhead-projektorien avulla.

Vuonna 1995 tekninen johtaja Ole Ejlersen aloitti, ja hänestä tuli nopeasti suuri voimavara Nordcadille. Ole asetti uusia standardeja tekniselle tuelle ja oli ratkaisevassa asemassa Nordcadin tarjoaman vertaamattoman tuen jatkuvassa toimittamisessa kaikille käyttäjille. Vuonna 2001 Olestakin tuli osa omistajaryhmää, ja yhdessä Arvidin kanssa he aloittivat matkan kohti Pohjoismaiden johtavaa E-CAD-toimittajaa.

1994-2001

Pohjoismaiden suurin toimittaja

1. tammikuuta 2017 avautui mahdollisuus palvella elektroniikkayrityksiä Norjassa, ja Nordcad vastaa nyt ohjelmistojen jakelusta norjalaisille elektroniikkayrityksille tytäryhtiönsä Nordcad AS:n kautta. Tässä vaiheessa olemme Skandinavian suurin ohjelmistotoimittaja elektroniikkakehityksessä.

Työskentelemme jatkuvasti tavoitteena vahvistaa Tanskan ja Norjan elektroniikkakehitystä, ja siksi avasimme fyysisen toimiston Oslossa Forskningsparkenissa vuonna 2019. Täällä tulemme edistämään innovaatiokeskuksen kehitystä ja jakamaan tietämystämme ja osaamistamme verkoston kanssa.

Nordcadin kasvu jatkuu samalla kun autamme useita tanskalaisia yrityksiä integroimaan elektroniikkasuunnittelutyökalut ja muut järjestelmät, kuten PLM/ERP/talousjärjestelmät.

2017

Ruotsalaisen jakelijan hankinta

1. syyskuuta 2019 Nordcad otti vastuulleen Cadencen myynnin Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Nordcad hankki ruotsalaisen jakelijan Gatelinen ja tuli siten edustetuksi koko Pohjoismaissa. Samalla Søren Jul Christiansen ja Ulrich Jespersen liittyivät omistajaryhmään, joten Nordcadia johti nyt neljän hengen tiimi. Tekninen osasto kasvoi lisääntyneiden kolmen työntekijän voimin, ja nyt siellä työskentelee yhteensä 9 asiantuntijaa, joilla on laaja valikoima osaamista, kuten piirilevysuunnittelu, ohjelmistokehitys, simulointi, signaalin eheys, tehon eheys, komponentinhallinta, tukipalvelu yms.

2019

Neljä yritystä – yksi nimi

1. heinäkuuta 2020 perustettiin suomalainen yritys Nordcad Oy, joka toimii itsenäisenä siskoyhtiönä tanskalaisen Nordcad Systems A/S:n alla eikä enää ruotsalaisen GATElinen alaisuudessa. Samalla suomalainen yritys jatkoi Cadencen jakelua Viroon.

1. heinäkuuta 2021 GATEline by Nordcad vaihtoi virallisesti nimekseen Nordcad AB, ja kaikki neljä yritystä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa käyttävät nyt samaa nimeä saavuttaakseen suurempaa synergiaa maiden välillä. Tämä tarkoittaa, että yritykset voivat yhdessä edistää elektroniikkakehityksen tasoa koko Pohjoismaissa.

Saman päivämääränä Nordcad AB muuttaa uusiin tiloihin osoitteeseen Elektronvägen 4, 141 49 Huddinge.

15. elokuuta Nordcad Systems A/S muuttaa myös suurempiin tiloihin osoitteeseen Ryesgade 60b, 9000 Aalborg.

2020-2021

Ydinarvomme

Vastuu

Me otamme vastuun sovittujen tehtävien toimittamisesta ajoissa ja tunnemme suurta ylpeyttä tehtävien ratkaisemisesta asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Joustavuus

Ymmärrämme erinomaisesti tarpeen sopeutua asiakkaan vaatimuksiin ja toiveisiin ja olemme aina saatavilla, kun asiakas tarvitsee apua.

Ammattimaisuus

Toimimme johtavien elektroniikkayritysten kanssa Pohjoismaissa, ja siksi käsittelemme tietoa luottamuksellisesti ja kohdellamme asiakasta kunnioituksella.

Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
crossarrow-right