Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

CFD

Computational Fluid Dynamics

Fidelity™ CFD:n avulla voit ratkaista nestemekaniikan haasteita, kuten puristamattomia ja puristettavia virtauksia, laminaarivirtoja, akustiikkaa, hiukkasten seurantaa, lämmönvaihtimia, palamisilmiöitä ja paljon muuta. Jos tarvitset erillisen verkkotyökalun, Pointwise automatisoi verkkoprosessin kokonaan tai osittain sinulle ja tiimillesi menettämättä laatua ja hallintaa.

 • Laadukas verkkolaskenta nopeasti ja tarkasti
 • Tehokas jälkikäsittely ja parannettu tietojoukko

Alan johtavat työkalut

SIMULOINNISSA JA VERKKOLASKENNASSA

Fidelity™ CFD

Korkean tarkkuuden laskenta • All-Inclusive • Mukautettu graafinen käyttöliittymä
Tutki

Fidelity Pointwise

Korkean resoluution verkkolaskenta • Joustava tuonti ja vienti
Tutki
Räätälöidyn työnkulun, toimialakohtaisten mallien ja huippunopeiden ratkaisijoiden ansiosta virtausmekaniikan simulointi ei ole koskaan ollut tehokkaampaa. Säästä aikaa, minimoi kustannukset ja tuota luotettavaa dataa täysin optimoitua suunnittelua varten.

CFD-työkalumme ovat erinomaisia esikäsittelytekniikoissa, ja niissä on integroitu optimointi, joka parantaa tarkkuutta, ja ne ovat erittäin automatisoituja mukautettavalla graafisella käyttöliittymällä.

Mukautetut teollisuusmoduulit

Auto
CFD: n avulla on lähes rajattomat mahdollisuudet hienosäätää ja optimoida ajoneuvoja useilla parametreilla, kuten ulkoisella aerodynamiikalla, akustiikalla, moottorin hyötysuhteella, sähköistämisellä, mukavuudella jne.
Meriteknologia
Virtuaalinen kalustoarkkitehtuuri, jossa on ilmainen pintamallinnus ja skaalautuvat optimointiprosessit. Ratkaise ja optimoi propulsio, vastus, meriolosuhteet, tuulitutkimukset ja ohjailu erillisten työnkulkujen avulla.
Ilmailuteknologia
Aerodynamiikan, käyttövoiman, puristamattomien virtausten ja turbulenssimallinnuksen kaltaisten ilmiöiden mallintaminen vaatii kukin tarkkuutta. Mukautettavat työnkulut ovat välttämättömiä optimaalisen tarkkuuden tarpeelle.
Turbo machinery
Päivitä sovellustuotantosi, kuten juoksupyörätekniikka, hydrauliturbiinit, aksiaalivirtauskone ja turboahdintekniikka, jotta saat suuremman ja paremman energiansiirron erilaisissa virtauskoneissa.

Vakaa tila

Valitse haluamasi tarkkuus simulaatiossasi, esimerkiksi RANS- ja aikariippuvaisissa asteikkoresoluutiomalleissa tai olosuhteissa, joissa on paineeseen tai tiheyteen perustuvia laskentaratkaisuja.

Automaattinen vedenpitävä verkkolaskentamallinnus

Autosealin avulla suunnitteluprosessi lyhenee viikoista tunteihin.

Automatisoidut työnkulut

Työnkulkujen optimoitu nopeus ja luotettavuus älykkäiden suoritin-/grafiikkasuoritinresurssien avulla.

Sisäänrakennettu automaatio

Ainutlaatuinen automaatio, joka takaa kestävyyden alhaisilla ja korkeilla Froude-luvuilla, merenhoito- ja propulsio-, trimmioptimointi-, avovesipotkurit jne.

Vapaa pintaratkaisu

Tehokas vapaan pinnan mallinnus sekä veden että ilman suhteen, asianmukainen turbulenssimallinnus ja tehokas verkon mukauttaminen.

Erinomainen tarkkuus ja nopeus

Ota huomioon muuttuvat meriolosuhteet suunnitteluprosessissa suurella nopeudella menettämättä tulosten tarkkuutta.

Mukautetut työnkulut

Tuo ja vie laadukas verkko mihin tahansa ratkaisimen muotoon. Tutustu RANS/LES-hybridimenetelmiin ja konvergenssikiihdytystekniikoihin mukautetussa käyttöliittymässäsi.

Ainutlaatuinen verkkolaskennan generoiminen

Optimoi CFD-hyötysuhde säilyttäen samalla erinomainen luotettavuus ja tarkkuus.

Paranna tarkkuutta

Vaikka RANS-menetelmät tarjoavat luotettavan tarkkuuden, tarkkuuden parantamiseksi voidaan käyttää lisämenetelmiä, kuten High-Order, DNS ja LES.

Huippuluokan ratkaisut
Epälineaarinen harmoninen menetelmä auttaa analysoimaan epävakaita virtauksia, ohimenevää käyttäytymistä ja nopeaa tonaalista kohinaa nopeammin kuin koskaan ennen.

Automesh

Monimutkaisen geometrian yhdistäminen voidaan tehdä muutamassa minuutissa, ja sen avulla voidaan luoda jäsenneltyjä, strukturoimattomia tai hybridiverkkoja tehokkaasti.

Suunnittelusyklien optimointi

Vältä ylikomplisoituja työnkulkuja yhdellä yhtenäisellä alustalla suunnitteluun, simulointiin ja optimointiin yhdessä paikassa.

CFD licens types

Fidelity Automesh
Automesh Mesh Generation automatisoi aikaa vievän ja raskaan geometrian asennuksen valmistelun menettämättä yksityiskohtia ja tarjoaa laadukkaan verkon, joka on valmis simuloitavaksi käytännössä reaaliajassa.
Fidelity Marine
Marine on erinomainen ilmaisessa pintaratkaisussaan, trimmien optimoinnissa ja pitkälle automatisoiduissa työnkuluissa, jotka mahdollistavat CFD-simulaatiot nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan ennen. Kun EEXI-laskelmat on valittu, voit myös päästä eteenpäin optimoinnin ja ylläpidon mahdollisista vaatimuksista.

Fidelity Flow
Ratkaisemalla samanaikaisesti vauhti- ja jatkuvuusyhtälöitä painepohjainen ratkaisija voi tarjota nopeamman lähentymisen verrattuna klassisempiin ratkaisijoihin. Tiheyteen perustuva ratkaisija mahdollistaa ratkaisun useissa vaiheissa ja nestevirtaustyypeissä markkinoiden nopeimmalla tekniikalla.
Fidelity Optimization
Optimointi tarjoaa monialaisen suunnittelun optimoinnin yhdistettynä epävarmuuden mittaamiseen, jonka avulla insinöörit voivat ottaa huomioon geometrian muuttujat ja lisätä tiloja ja olosuhteita varmistaakseen, että suunnittelu toimii optimaalisesti koko prosessin ajan.
WEBINAARI

Oletko valmis oppimaan CFD: n monista eduista?

Asiantuntijamme Anders esittelee sinulle laskennallisen nestedynamiikan perusperiaatteet, esittelee joitain työkalujen ominaisuuksia ja sisältää inspiroivia esimerkkejä CFD-simulaation soveltamisesta.

Hieno aloitus CFD:n avulla

Keskustele alustavasti ja rennosti asiantuntijamme kanssa Fidelityn ja Pointwisen monista vaihtoehdoista.

  Anders Jansson
  Senior CFD Sales
  aj@nordcad.se+46 8 518 01 385
  Rainer  Raitasuo
  Sales Director
  rainer.raitasuo@nordcad.fi+358 9 427 21 498
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right