Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

Sähköinen/termalinen analyysi DC-alueella

Cadence® Sigrity™ PowerDC™ -ohjelmistolla saat markkinoiden tarkimman sähkö- / lämpö yhteissimuloinnin, sekä varmuuden siitä, että virtajakeluverkko (PDN) toimii odotetusti. PowerDC:n avulla voit helposti paikallistaa tahattomat jännitehäviöt, liian suuret virrantiheydet, läpiviennit joissa kulkee liian suuri virta ja alueet, joissa tapahtuu liiallista lämpenemistä. Kaikki nämä vaikutukset on hyvä ottaa huomioon jo suunnittelussa, sillä ne vaikuttavat lopputuotteen laatuun ja tuotteen elinikään.

 
varaa esittely

Tunnista kriittiset pisteet

Tunnista kriittiset pisteet piirilevyssä, joissa kaventumat johdoissa tai tasoissa aiheuttavat liian suuren virtatiheyden ja löydä helposti se heikoin kohta tuhansien joukosta.

Yksityiskohtainen analyysi

Suorita yksityiskohtainen analyysi pinoamisparametreista, kuten kuparin paksuuksista ja kerrosten määrästä riskiä aiheuttamatta sähköisiä tai lämpöongelmia.

Fast ja tarkka

Vältä virheet erittäin tarkalla simuloinnilla ja mene yksityiskohtiin jokaisessa suunnittelun osassa.

Yritykset, jotka käyttävät Sigrity - Signaali ja virtausintegriteetti

Täydellinen taajuusvaste ja PDN:n optimointi

Cadence® Sigrity™ OptimizePI™:lla saat kattavan kuvan siitä, millaiset taajuusominaisuudet PDN:llä on jokaisessa komponentissa, mukaan lukien tasojen muoto ja sijainti pinon sisällä, komponenttien decouplingin reitityksen ja sijoittelun sekä reitityksen syöttötasolta komponenteille. Decouplingit voidaan myös optimoida suorituskyvyn ja hinnan suhteen ja EMI-suorituskyky voidaan varmistaa mittaamalla impedanssia itse valituista paikoista layoutissa.

 • Vältä kalliita ylidimensionointeja PDN: ssä sääntöjen tai tietolomakkeiden kuvauksien perusteella
 • Optimoi PDN todellisen layoutin perusteella yksinkertaistetun mallin sijasta taulukossa
 • Ainutlaatuinen mahdollisuus analysoida PDN-impedanssia komponenteille ja EMI-resonanssille tasoille
 • Tee nopeita arvioita PDN-suorituskyvystä helposti saatavien tulosten perusteella
Ota yhteyttä
+358 9 427 21 498

Virtapiiriherkkyys ottaen huomioon

Simultaaninen kytkentäkohina (SSN) voi muuttaa muistiliitännän ajastusta. Sigrity™ Power-Aware SI:n avulla saat kattavan ratkaisun lähteen synkronisten liitäntöjen analysointiin, kuten DDR3- ja DDR4-muistiliitännöissä. Power-Aware SI sisältää työkalut jäljitysten ja syöttöjännitteen layoutin erottamiseen sekä intuitiiviset simulointityökalut rinnakkaisväyläanalyysiin, jotka voivat tuottaa raportteja ajastusmarginaaleista, jotka täyttävät JEDEC-standardin.
Varaa demo

Samanaikainen kytkentämelu (SSN)

Simultaneous switching noise (SSN) voi muuttaa ajoitusta muistirajapinnassa.

Intuitiivinen simulaatio-työkalu

Power-Aware SI sisältää työkalut jäljien ja jännitteen erottamiseen asettelusta sekä intuitiiviset simulointityökalut rinnakkaisväyläanalyysiin, jotka voivat generoida raportteja aikamarginaalien täyttymisestä JEDEC-standardin mukaisesti.

Sarjayhteysanalyysi

Suorita siru-siru -analyysi korkean nopeuden SerDes-liittymissä, kuten PCI Express® (PCIe®), HDMI, SFP+, Xaui, Infiniband, SAS, SATA ja USB käyttäen alan standardin IBIS AMI -malleja. Voit suorittaa ennen sijoittelua tapahtuvia analyyseja käyttämällä malleja ja matkan varrella lisätä komponenttipakettien, liittimien ja sijoittelujen malleja, jotta koko liittymä voidaan kuvata. Simulaatiot voivat auttaa tunnistamaan ristipuheongelmia ja näyttävät liittymän signaalit sekä kellon ja datan palautuksen (CDR) jälkeen tulevat signaalit, jotka kuvataan IBIS AMI -mallissa. Kun koko liittymä simuloituna miljoonilla biteillä, koko bittivirhesuhde (BER) voidaan laskea, jotta voidaan määrittää ovatko heilahtelu- ja melutasot määritellyn toleranssin sisällä.

Lue lisää Sigritystä tai pyydä ilmainen kokeiluversio

Haluatko kuulla mahdollisuuksistasi Nordcadin kanssa? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme ja järjestetään alustava, rennon keskustelun muodossa.

  Søren  Jul Christiansen
  Senior Application Engineer
  sjc@nordcad.dk+45 96 31 56 98
  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right