Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

PLM

Product Lifecycle Management, tuotteen elinkaaren hallinta

Ratkaise kaikki tuotteiden ja asiakirjojen hallinnan tarpeet PLM järjestelmän avulla. Suunniteltu optimoimaan liiketoiminnan prosesseja ja vapauttamaan sinut käyttämästä tarpeetonta aikaa jäljitettävyyden, elinkaaren ja muun tuotedokumentaation päivittämiseen.

  • Optimaalinen ja tehokas yhteistyö eri osastojen ja toimintojen välillä
  • Virhelähteiden ja epäjohdonmukaisten tietojoukkojen minimointi

10 vuotta sitten mallien elinkaari oli pitkä ja komponenttien käyttöikä saattoi olla 20 vuotta. Nykyään tuotteiden elinkaari on huomattavasti lyhyempi ja sama komponentti on harvoin enää käytössä 5 vuoden jälkeen. Nykyiset vaatimukset koskien tuotteen elinkaaren jäljitettävyyttä, dokumentointia ja läpinäkyvyyttä ovat erittäin tiukkoja . ECAD-työkaluihisi integroidun PLM-järjestelmän ansiosta vapautat sekä aikaa että resursseja automatisoimalla nämä prosessit.

Tutustu valikoimaamme PLM-ratkaisuja

Nordcadin eBomilla on yli 10 vuoden kokemus PLM:stä ja se on Highstage PLM:n pääjakelija. Highstage on markkinoiden tähän mennessä joustavin työkalu PLM:lle, ja se on erinomainen helpossa toteutuksessa ja korkeassa käyttäjäystävällisyydessä. ECAD-työkaluihin suoran integroinnin ansiosta se mahdollistaa vaivattoman ja virheettömän tuotetiedon hallinnan.

Lue lisää

XPLM on ratkaisu monimutkaisille integrointiratkaisulle ja yli 100 eri järjestelmälle. Tuotevalikoima laajentuu jatkuvasti. Heidän asiantuntemuksensa sisältää integraatioratkaisut PLM-, ECAD-, MCAD-, ohjelmisto- ja ERP-järjestelmille sekä tietojen muuntamisen ja tiedonsiirron järjestelmää vaihdettaessa.

Nordcad on XPLM:n Gold-tason kumppani ja luo yhdessä XPLM:n kanssa integraatioita, joiden avulla voit pysyä CAD-työkalussasi ilman, että sinun tarvitsee käyttää PLM-järjestelmää tietojen kuittaamiseen sisään ja ulos. Tämä varmistaa, että työskentelet aina suunnittelun uusimman version kanssa ja voit unohtaa versionhallinnan vanhat metodit

Lue lisää

Yhteinen matka, joka vie sinut loppuun asti

Tutkimus

Uuden PLM-järjestelmän käyttöönotolla on laajoja vaikutuksia tiimisi ja yrityksesi työnkulkuun. Mitään suuria tai pieniä päätöksiä ei tarvitse tehdä, ennen kuin olet testannut PLM-järjestelmän käytännössä. Tutustu vaihtoehtoihin ja selvitä, miten vaivatonta dokumentoinnista tulee, kun se integroidaan suoraan ECAD-työkaluusi.

Perehdytys

Riippumatta siitä, haluatko integroida PLM:n vastaperustettuun yritykseen, globaaliin yritykseen vai jonnekin siltä väliltä, opastamme sinua digitaalisessa muutoksessasi. Käynnistyksen ja käyttöönoton yhteydessä olemme valmiita opettamaan, kouluttamaan ja säätämään PLM-ratkaisuasi ennen käyttöönottoa.

Integraatio

Riippumatta siitä, kuinka kattava valmistelu ja toteutus on, aina on tilaa optimoinnille ja parantamiselle. Järjestämme säännöllisiä seurantakokouksia ja jatkuvaa tukea, jotta voit integroida PLM-ratkaisusi täydellisesti.

Laajennus

PLM-ratkaisusi on seurattava yrityksesi kehitystä. Kun yrityksesi kasvaa, myös tuotehallinnan ja dokumenttienhallinnan tarpeesi kasvavat. Teemme säännöllisiä tarkistuksia, pidämme sinut ajan tasalla uusista ominaisuuksista ja laajennamme uusilla käyttäjäryhmillä tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä
+358 9 427 21 498

Ota yhteyttä asiantuntijaamme

    Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
    crossarrow-right