Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

ECAD

Laaja työkaluvalikoima ja erinomainen tuki

Ohjelmistot lähes kaikkeen elektroniikan kehittämiseen. Nordcadilla on laaja valikoima ohjelmistoratkaisuja elektroniikan kehityksen jokaiseen vaiheeseen.  Luonnostelu, piirilevyn suunnittelu, piirisuunnittelu, simulointi PSpice-toiminnolla tai piirilevyn simulointi, komponenttitietokanta, versionhallinta, piirilevyn todentaminen, dokumentaatio, piirilevyjen tarkastus ja paljon, paljon  muuta.

 • Elektroniikan kehitys joka alueelle, alusta loppuun
 • ECAD-ohjelmisto kaikkiin elektroniikan kehittämisen osa-alueisiin
 • Fantastinen paikallinen tukitiimi

Tutustu ECAD-ohjelmistoratkaisujen valikoimaan

Schematic
Kaikki elektroniikan suunnittelu alkaa kaavioiden piirtämisestä. OrCAD Capture on alan eniten käytetty piirisuunnittelun työkalu, ja se on erittäin intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen. Aloita ilmainen kokeilu jo tänään.
Circuit simulation
Simulaattorimme varmistavat, että suunnittelusi täyttää vaatimukset ja että tuote toimii tarkoitetulla tavalla. Virtuaalisimulaation avulla voit säästää huomattavasti aikaa ja resursseja prototyypeissä.
PCB Design & more
Meillä on piirilevyjen suunnittelutyökalut suunnitteluprosessin kaikkiin osiin. Pienemmistä malleista suuriin, edistyneisiin nopeisiin levyihin. Tarjoamme skaalautuvan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.
Component management
Seuraa suunnittelutietojasi komponenttitietokannan ja versionhallinnan avulla, joka on integroitu suoraan laitteistokehitystyökaluun ja piirilevyjen suunnittelutyökaluun.

Innovatiivinen ECAD-ohjelmisto

Suunnittele älykkäästi - valitse OrCAD

Valitse yksi luotettava ECAD-toimittaja. Kaikki työkalumme voidaan integroida tai ne on integroitu yhteen, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse vaihtaa ECAD-työkaluasi kesken suunnitteluprosessin.

Hanki ilmainen demo

Piirisuunnittelu

Versioiden hallinta • Hierarkkinen suunnittelu
Tarkistus

Piirilevyjen suunnittelu

Highspeed • 3D • Reaaliaikainen suunnittelu
Tarkistus

PSpice Simulation

Stress analysis • Monte Carlo
Tarkistus

Suunnittelu alkaa piirikaavion teosta

Tarjoamme työkaluja elektroniikan suunnitteluprosessin kaikkiin vaiheisiin. Ensimmäinen vaihe on piirikaavion teko. Tähän tarvitset työkalun, jonka käytettävyys on huippuluokkaa. Meidän edustamamme työkalu on OrCAD Capture, joka on maailman eniten käytetty työkalu maailman johtavien elektroniikan kehittäjien keskuudessa.

OrCAD Capturen voi yhdistää komponenttikirjaston kanssa, jotta pääset helposti kaikkiin suunnittelusi tarvitsemiin symboleihin ja juotosalueisiin

Simuloi designisi, varmistu toimivuudesta

Sinun on simuloitava suunnitteluasi varmistaaksesi, että siinä ei ole virheitä. Markkinoilla on useita ilmaisohjelmien simulointityökaluja, joilla pystyy simuloimaan karkealla tasolla, mutta et voi koskaan olla varma, että näiden tulokset ovat oikeat.

Tarjoamme markkinoiden ehdottomasti parhaimpia simulaattoreita mallien testaamiseksi. Suojatut ja tehokkaat simulaattorimme voivat testata piiriäsi virheiden varalta, jotka, jos niitä ei löydy, voivat myöhemmin osoittautua kalliiksi ja vaarantaa suunnittelun laadun.

Maailmanluokan PCB layout

Kun olet piirtänyt ja simuloinut suunnittelusi, voit aloittaa layout-prosessin. Piirilevytyökalumme on juuri uusittu ja siihen on lisätty huomattavasti uusia ominaisuuksia. Sen käyttöliittymä on modernimpi kuin ennen, mutta mikä tärkeämpää sen varsinainen ydinteknologiaa on uusittu huomattavasti.

Uudella OrCAD PCB:llä voit tarkastella suunnitteluasi kolmiulotteisena, mikä antaa paljon paremman yleiskuvan lopputuloksesta. Kun teet muutoksia piirilevyyn, ne näytetään reaaliajassa, ja voit myös suorittaa useita välitarkistuksia laadun jatkuvuuden varmistamiseksi.

Design melkein valmiina tuotantoon

Kun suunnitteluprosessi on valmis, voit alkaa valmistelemaan sen lähettämistä tuotantoon. Ennen kuin lähetät sen piirilevyjen valmistajalle, suosittelemme, että tarkistat gerber-tiedostosi CAM-työkalulla. Tällä tavalla varmistat, että piirilevyjen valmistaja ymmärtää E-CAD-järjestelmien tuottamat tiedostot. Tarjoamme markkinoiden parhaimmat CAM-työkalut prosessin tähän osaan.

Viimeinen asia, joka sinun vielä kannattaa varmistaa on dokumentointi. Suunnittelijan kokoonpanijat tarvitsevat sinulta dokumentaation ja me tarjoamme työkalun tämän työn suorittamiseen. Voita helposti varmistaa, että tekemäsi työ käsitellään nopeammin ja virheettömästi joka kerta..

Tuotteemme

Komponenttien ja tietojen hallinta

Käytä komponenttijakelijan tietokantoja ja lisää komponentteja suoraan omaan työhösi OrCADin avulla.

OrCAD CIP

Komponenttien tietokanta

OrCAD Component Information Portalin (CIP) avulla voit seurata komponentteja ja nähdä, missä niitä käytetään kussakin projektissa. Vaihda komponentti hetkessä!

 • Käyttövalmis tietokantaratkaisu ja verkkokäyttöliittymä
 • SiliconExpert-integraatio
Saad ilmaisen demoversion

OrCAD EDM

Designdatan versionhallinta

OrCAD Engineering Data Management on ihanteellinen työkalu elektroniikan suunnitteluprosessin aikana tehtyjen versioiden ja muutosten seuraamiseen.

 • Tiimisuunnittelu
 • Versionhallinta
Saad ilmaisen demoversion

Yli 30 vuoden kokemus ECAD-järjestelmistä

Olemme olleet olemassa 80-luvulta lähtien ja tiedämme kaiken elektroniikkateollisuudesta. Tiedämme, mitä elektroniikkasuunnittelun onnistuminen vaatii tänään, ja erinomainen tiimimme auttaa sekä uusia yrityksiä että joitain suurimmista yrityksistä aloittamaan oikeilla suunnittelutyökaluilla.

Teemme paljon enemmän kuin toimitamme teollisuudelle parhaat ohjelmistot. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisun, joka edellyttää teknologian ja järjestelmän kehittämistä. Tiimimme on erikoistunut rakentamaan komponenttitietokantoja, jotka sisältävät tietoa koko yrityksestä ja koko yritykselle, mikä johtaa erittäin optimoituun työnkulkuun.

Asiantuntevat teknikkomme voivat kouluttaa sinut käyttämään työkaluja, ja he ovat myös palveluksessasi tukipalvelun kautta. Autamme sinua kaikissa suunnittelun vaiheissa ja voimme opastaa sinua seuraavan sukupolven tekniikoiden valinnassa.

Puhutaanpa hetki
+358 9 427 21 498
E-KIRJA

PCB Design, The Right Way

Kirjassa "PCB Design, The Right Way", asiantuntijamme, CTO Ole Ejlersen jakaa yli 25 vuoden tietämyksen ja kokemuksen piirilevyjen suunnittelusta. Kirja kattaa kaiken siitä, mitä sinun tarvitsee tietää piirilevyjen suunnittelusta.

Lue lisää elektroniikan suunnittelusta

Meillä on vastaukset kaikkiin kysymyksiisi piirilevyjen suunnittelutyökaluista, ja voimme myös auttaa sinua tukipalvelussamme

  Copyright © 2024 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right