Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

Astuppa elektroniikan suunnittelun seuraavaan aikakauteen. Luo tulevaisuus OrCAD X:n avulla.

Monimutkainen teknologia uudelleenmäärittelee vaatimukset tehokkuudelle, laadulle ja kustannuksille. OrCAD X:n avulla astut elektroniikkakehityksen seuraavaan aikakauteen, jossa huipputason ominaisuudet ovat nyt saatavilla ja käyttäjäystävällisempiä kuin koskaan aikaisemmin - mahdollisuus tutkia edistyneitä ominaisuuksia, jotka eivät olleet aiemmin käytettävissä tai rajoittuivat kalliimpiin ratkaisuihin.

Suuremmalla toiminnallisuudella, 10-kertaisella suorituskyvyllä ja äärimmäisen intuitiivisella käyttökokemuksella OrCAD X mahdollistaa projektien toteuttamisen alhaisemmin kustannuksin tinkimättä laadusta.

Suunnittele nopeasti, tarkasti ja yhteydessä

Uusi aikakausi PCB-suunnittelussa on saapunut OrCAD X -suunnittelualustan myötä. OrCAD X ottaa nykyisen teollisuuden johtavan OrCAD Capture -ratkaisun ja laajentaa sitä tarjotakseen PCB-suunnittelutyökalun, joka on nopeampi, automatisoidumpi ja paremmin yhteydessä kuin koskaan aiemmin.

Tämä mahdollistaa alkuperäisen suunnittelun layoutin säilyttämisen, virheiden löytämisen ja minimoimisen sisäänrakennetuilla analyysi- ja simulointimoottoreilla, paremman yhteistyön edistämisen suunnittelutiimien kesken sekä projektin toimittamisen aikataulussa ja budjetin puitteissa.

OrCAD X

Etsi suunnittelussa uudet standardit

OrCAD X on tulevaisuuden suunnittelualusta elektroniikan kehitykselle, joka kattaa kaikki työkalut kaavioiden piirtämiseen, komponenttien hallintaan, piirien simulointiin, tiimityöhön perustuvaan piirilevyn suunnitteluun, SI-analyysiin ja paljon muuta.

Intuitiivisen ja yhdistetyn käyttöliittymän avulla voit siirtyä saumattomasti kaavio- ja asettelusuunnitteluvaiheiden välillä. Yksinkertaistettu työnkulku saavutetaan vähemmällä hiiren napsautuksella ja valikoilla, enemmän pikanäppäimiä ja nopeammalla navigoinnilla, mikä minimoitaa tarpeettomat esteet.

Pilvipohjaiset ominaisuudet tarjoavat pääsyn komponenttitietoihin, jotka tallennetaan nopeasti yrityksen pilvikirjastoon, mukaan lukien kaavioiden symbolit, tietolomakkeet, jalkajäljet, 3D-mallit ja paljon muuta. Kirjastoja ja suunnittelutietoja on helppo jakaa pilven kautta jäsenten kesken tai jopa ulkoisten kumppaneiden kanssa määritetyissä tiimeissä.

Uusi piirilevyratkaisu tarjoaa ennennäkemättömiä toimintoja, kuten tiimisuunnittelu, erittäin nopea 3D ja integraation MCAD:in kanssa, kaikki yhdessä integroidussa paketissa.

Mullistava intuitiivinen käyttöliittymä

OrCAD X:n uusi intuitiivinen käyttöliittymä on kehitetty käyttäjäystävällisyyttä silmällä pitäen ja tarjoaa joukon ominaisuuksia, jotka tekevät PCB-suunnittelun aloittamisesta helpompaa kuin koskaan. Aloita nopeasti PCB-suunnittelu ilman tarvetta tuhlata aikaa monimutkaisten työkalujen oppimiseen.

Luotu yksinkertaisilla ja intuitiivisilla työkaluilla ja valikoilla, suunnittelijoiden on helppo suorittaa tehtäviä ja mukauttaa työnkulkuaan vaivatta. Suorita aikaa vievät tehtävät nopeasti ja paranna käyttäjäystävällisyyttä mukauttamalla niitä, jotta ne vastaavat ainutlaatuisia suunnittelutarpeitasi.

Integroitu 3D-suunnittelu

Integroidun 3D-suunnittelutoiminnallisuuden avulla 2D-kaaviot ja PCB-rakennesuunnitelma muunnetaan realistiseksi 3D-malliksi.

  • Realistinen suunnittelun validointi: Visualisoi, miten komponenttisi sopivat yhteen fyysisessä tilassa, mikä auttaa havaitsemaan mahdolliset konfliktit tai sovitusongelmat varhaisessa suunnitteluvaiheessa. Tämä johtaa tarkempiin ja luotettavampiin lopputuotteisiin.
  • Tehokas mekaaninen yhteistyö: Työskentele yhdessä mekaanisten insinöörien ja suunnittelijoiden kanssa integroimalla elektroniset suunnitelmasi suurempiin mekaanisiin järjestelmiin.

Seuraa 'Correct by Design' -lähestymistapaa menestykseen

OrCAD X perustuu 'Correct by Design' -lähestymistapaan, joka ohjaa suunnittelun luomista, noudattaen teollisuusstandardeja ja parhaita käytäntöjä alusta alkaen. Kun käyttäjä rakentaa suunnitelmaansa, ohjelmisto aktiivisesti valvoo suunnittelusääntöjä, mikä estää yleiset virheet ja rikkomukset. Tämä ennakoiva lähestymistapa minimoi mahdollisuudet suunnitteluongelmiin, jotka saattavat myöhemmin vaatia laajoja korjauksia. Tämän lähestymistavan noudattaminen säästää aikaa, vähentää uudelleentyötä ja luo luotettavampia suunnitelmia. Lue lisää matkasta tähän suuntaan täältä.

OrCAD X schematic

OrCAD X kaaviot

Lue lisää
OrCAD X PCB

OrCAD X Piirilevyn suunnittelu

Lue lisää

Alustan vaihtaminen ei ole koskaan ollut helpompaa

Päivitys on ilmaista

Uskomme, että innovaatio ei saa maksaa ylimääräistä. Siksi tarjoamme ILMAISEN päivityksen nykyisestä OrCAD-versiostasi OrCAD X:ään.
Varhainen siirtyminen täyden tuen kanssa
Aloita siirtymäsi OrCAD X:ään hyvissä ajoin. Vaihtamalla nyt vältät tulevat yhteensopivuusongelmat ja varmistat, ettei ei-toivottuja esteitä synny.
Täysin yhteensopiva version 22.1 kanssa
Alustamme on 100% yhteensopiva aikaisemman version 22.1 kanssa, joten voit siirtää nykyisen työsi saumattomasti ja jatkaa työskentelyä ilman keskeytyksiä.

Vertaile tuotteita

Koe valikoima OrCAD X:n ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Kattavan luettelon saamiseksi ota yhteyttä meihin.
OrCAD
Capture
OrCAD
PCB Standard
OrCAD
PCB Pro
OrCAD X
Capture
Vi anbefaler
OrCAD X
PCB Standard
OrCAD X
PCB Pro
Piirianalyysi PSpicen kanssa
SI-analyysi
ECAD-MCAD Integraatio
Pääsy ORCAD PCB Editor
Pilven osa- ja kirjastotietokanta
Pilven CIS, jossa osahallinta ja variaatiot
ODBC-pohjainen CIS, jossa osahallinta ja variaatiot
Option
Option
Option
Option
Pilven suunnittelutyötila
Verkkolisensointi
Presto (PCB-suunnittelutyökalu)
Kattava rajoitusten hallinta
Merkitseminen ja tarkastelu
LiveDOC-dokumentointi
Optimoitu 3D
Solidworks MCAD X -integraatio
2-henkilön piirilevyn tiimisuunnittelu
Muut yritykset, joita olemme auttaneet
Soita sitoutumattomasti
+358 9 427 21 498

Keskustele sitoutumattomasti yhden asiantuntijamme kanssa.

    Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
    crossarrow-right