Menu
 

Toimialat

Työkalut erilaisiin tarpeisiin

IoT (Internet of Things)

IoT (Internet of Things) eli Asioiden Internet on ollut väistämätön aihe viime vuosina. Useimpien kuluttajatuotteiden tulisi mieluiten olla yhteydessä älypuhelimeen tai muihin kädessä pidettäviin laitteisiin. Teemme yhteistyötä monien yritysten kanssa, jotka kehittävät laitteita ja tuotteita, joita voit hallita langattomasti.
Meillä on paljon kokemusta auttaa rakentamaan elektroniikkaa missä RF, teho ja nopeus kulkevat käsi kädessä. Tie ideasta lopulliseen suunnitteluun onnistuu meidän työkaluillamme. Voit helposti päästä alkuun Internetissä muutamalla yksinkertaisella suunnittelutyökalulla.

#Schematic #Simulation #PCBdesign

Sotilasteknologia

Teemme yhteistyötä myös joidenkin sotilasteknologian yritysten kanssa. Tiedämme, että luottamus on välttämätön edellytys yhteistyölle. Sotilasalan vaatimukset ovat muuttuneet paljon viime vuosina, ja tuotteet sisältävät nyt paljon enemmän nopeaa elektroniikkaa. Vaatimukset laskentateholle ja viestinnälle ovat joitain esimerkkejä, joissa vaatimukset ovat kovimpia eri teollisuudenaloista. Lisäksi vaatimuksena on vähemmän, mutta kalliimpia prototyyppejä.

Tarjoamme työkalut skemaattisesta suunnittelusta aina lopulliseen simulointiin saakka integroiduilla EMC-ratkaisuilla.

Tiedämme myös, että monet sotilaslaitokset käyttävät PLM-järjestelmiä, ja me voimme toimittaa integrointeja tai kokonaisia ​​järjestelmiä. Alla on sotilasteknologian käytetyimmät työkalut.

#Schematic #PCBdesign #Simulation #SignalIntegrity #PowerIntegrity #PLM

Terveysteknologia

Teemme yhteistyötä monien terveysteknologian yritysten kanssa ja tiedämme tiukat vaatimukset, joita kohtaat, kun elektroniikka tarvitsee hyväksynnän potilasturvallisuuden suhteen. Elektroniikkavaatimukset eroavat suhteessa muihin toimialoihin. Sinun on myös täytettävä dokumentointivaatimukset, ja voimme auttaa sinua juuri sopivilla työkaluilla tätä varten.

Suosittelemme aloittamaan suunnitteluprosessisi skematyökalullamme. Käytä PSpiceä simulointiin ja tee piirilevyn suunnittelu ennen dokumentaatiota. Voit lukea suositeltavista työkaluista alla.

#Schematic #Simulation #PCBdesign #Documentation

Teollisuus

Elektroniikka on suuri osa kaikista nykyisistä teollisuustuotteista. Pumput, mittauslaitteet, muuntimet jne. On kyettävä kommunikoimaan muiden järjestelmien kanssa. Viime vuosina on tehty suuria investointeja teknologian saattamiseksi toimimaan yhdessä mekaanisen suunnittelun kanssa. Suunnittelutyökalumme tukevat integraatiota kaikkiin markkinoilla oleviin mekaanisiin työkaluihin, ja näiden työkalujen avulla eri suunnitteluryhmien on helppo jakaa tietoa.

Teollisuusalalla työskentelemällä on tavallista aloittaa suunnitteluprosessi mekaanisen suunnittelun työkalulla ja siirtää tiedot myöhemmin suoraan piirilevyjen suunnittelutyökaluihin.

#M-CADintegration #Schematic #PCBdesign #PLM

Autoteollisuus

Viimeisen viiden vuoden aikana elektroniikasta on tullut valtava tekijä autoteollisuudessa. Monet alan käyttäjistämme kokevat, että ajoneuvojen sähköistämiseen on kiinnitetty paljon huomiota. Ohjelmistotoimittajamme Cadence on tehnyt yhteistyötä autoteollisuuden kanssa jo vuosia, ja siksi edustamamme työkalumme ovat hyväksyneet korkeimmat autostandardit, kuten ISO 9002.

Voit lukea suositeltavista työkaluista alla.

#Schematic #Simulation #PCBdesign #Documentation

Miten voimme olla avuksi?

Olemme valmiina vastamaan kaikkiin kysymyksiisi koskien edustamiamme suunnittelutyökaluja sekä palveluitamme.

Jätä viesti tai soita

+358 9 427 21 498