Menu
 

Ohjelmistojen uudet versiot

suunnittelutyökalujen uusimmat päivitykset

Release 2019 (17.4)

Lisää päivityksiä tulossa…

Online DRC in Capture

Uudessa online-DRC: ssä voit nähdä virheet varhaisessa vaiheessa niiden esiintyessä suunnittelussa. Tämä tarkoittaa, että voit korjata ne helposti ja siirtyä eteenpäin suunnittelussa:

Miljoonia komponentteja saatavilla skemaan

Captureen saatavan Unified Part Search -toiminnon avulla voit etsiä miljoonia komponentteja skemasymboleilla, footprinteillä, 3D STEP -malleilla ja muilla. Aseta komponentti suoraan skemaan ja jatko suunnittelua nopeasti leiskavaiheeseen.

Release 17.2

Real-time routing

Tämän ominaisuuden avulla suunnittelija voi optimoida suunnittelun laadun tunnistamalla ja parantamalla kaikkia 9 erilaista reitityskonfiguraatiota.

Real-Time Placement

Real-Time Placement tekee komponenttien sijoittelusta yhtä helppoa kuin koskaan ja ohjeistaa välttämään ”rotanpesän” ja ottaa ajoituksen huomioon.

Back drilling in Padstack Editor

..eliminoi käyttämättömät läpivientireiät; erityisesti nopeissa malleissa mallisignaalin eheyden

Real-Time Design for Manufacturing, DFM

Suorittamalla DFM-tarkastuksia koko suunnitteluvaiheen aikana löydät virheitä ajoissa, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse tehdä viime hetken korjauksia.

DesignTrue DFM

DesignTrue DFM Ecosystem yhdistää sinut suoraan maailman johtaviin valmistajiin, ja voit helposti löytää ja toteuttaa erityiset rajoitukset.

Real-Time Interactive3D (reaaliaikainen 3D suunnittelu)

Kaikki loppuasiakastuotteet ovat reaalimaailmassa 3D-muotoisia, ja siksipä kannattaa suunnittelussa hyödyntää 3D-ominaisuukisa. Tämä eliminoi tarpeen siirtyä jatkuvasti edestakaisin 2D: n ja 3D:n välillä.

3D Flex Bending

Voit helposti taivuttaa mallisi taipuisia osia joko yksittäin tai ryhmissä. Tämä auttaa sinua saamaan yleiskuvan siitä, missä taivutusosassa voi tapahtua törmäyksiä.

Miten voimme olla avuksi?

Olemme valmiina vastamaan kaikkiin kysymyksiisi koskien edustamiamme suunnittelutyökaluja sekä palveluitamme.

Jätä viesti tai soita

+46 8 518 01 387