Menu
 

Komponenttien hallinta

Pidä komponenttien tiedot hallinnassa

Komponenttien hallinta

Komponenttien elinikä lyhenee jatkuvasti. Komponenttikirjastojen päivittämiselle ja ylläpitämiselle on monia vaatimuksia. Aikaisemmin monilla yrityksillä on ollut komponenttikirjastonhoitaja, jonka tehtävänä oli ylläpitää kirjastoja. Kuitenkaan harvat tekevät tätä nykyään erillisenä toimintana. Tarjoamme ratkaisuja tämän tehtävän hoitamiseen, mikä vähentää komponenttien hallinnoimiseen kuluvaa aikaa.

OrCAD CIP integroituna SiliconExpertin kanssa

OrCAD: n vakiotietokannasta ja SiliconExpert integroinnin kanssa on helppo päivittää komponentteja uusimmalla tiedolla. Jos RoHS-yhteensopivalle tai kemialliselle tiedolle on vaatimuksia, myös nämä voidaan täyttää.

Tekninen henkilökuntamme voi muutamassa päivässä siirtää vanhan tietokantasi lopulliseen SQL-ratkaisuun, jossa et ole enää riippuvainen tietokannan kehittäjästä.

Symbolit, juotosalueet ja 3D kuvat komponenteista

Työkaluistamme löydät suoran linkin portaaleihin, joista löytyy komponenttien symbolit, jalanjäljet ​​ja komponenttien 3D kuvat.

Jos nämä kirjastot eivät täytä komponenttivaatimuksiasi, tarjoamme komponenttien ylläpitopalvelua myös kuukausittain tilaamalla tai ostopalveluna.

Ota yhteyttä tekniseen ryhmäämme saadaksesi lisätietoja vaihtoehdoistamme ja siitä, kuinka varmistat, että pidät aina päivitetyn komponenttikirjaston.

Miten voimme olla avuksi?

Olemme valmiina vastamaan kaikkiin kysymyksiisi koskien edustamiamme suunnittelutyökaluja sekä palveluitamme.

Jätä viesti tai soita

+46 8 518 01 387