Menu
 

Integraatiot

Yhdistämällä IT-järjestelmät sujuvampaan työnkulkuun

Ota kaikki irti CAD työkaluistasi

Nykyään on erittäin tärkeää vaihtaa tietoja eri IT-järjestelmien välillä. Hankintaosastolla voi olla tietoa, joka on ratkaisevan tärkeää suunnittelijalle, joka kehittää uusia tuotteita tai päivittää nykyisiä malleja. Tietojen jakamatta jättäminen voi johtaa ajanhukkaan ja tuotevirheisiin.

Meillä on kokemusta erilaisten IT-järjestelmien integroinnista varmistamalla, että yksittäiset järjestelmät näyttävät tiedot, joita suunnittelija tai ostopäällikkö saattaa tarvita.

Informaation kulku ERP järjestelmään ja takaisin

Lähes kaikilla organisaatioilla on ERP (Enterprise Resource Planning) -järjestelmä (SAP, Navision, C5, AX, E-conomic, ym..). Talousjärjestelmä on organisaation taloudellisten tietojen selkäranka ja toimii usein hankintajärjestelmänä. ERP-järjestelmä pystyy hallitsemaan näitä toimintoja, mutta voi harvoin hakea yksityiskohtaisempaa tietoa tuotekehityksen tietokannoista. Kuten esimerkiksi CAD-komponenteista.

Elektroniikan suunnittelija tarvitsee työssään monen tyyppistä tietoa, minkä vuoksi olemme luoneet monia integraatioita CIP-tietokantaamme keskipisteenä pitäen. Tämä tarkoittaa, että suunnittelijan tietokannasta löytyvät tiedot ovat juuri suunnitteluvaiheessa tarvittavia tietoja. Samanaikaisesti esimerkiksi ostopäälliköllä on kaikki hänen tarvitsemansa tiedot ERP-järjestelmässä samasta asiasta.

Sujuva integrointi PLM: n ja CAD-järjestelmän välillä

Viime vuosina monet asiakkaamme ovat pyytäneet apua PLM-järjestelmien kanssa (Siemens Teamcenter, Arena, Aras, Windscheield). PLM-järjestelmä voi usein johtaa enemmän työtä suunnittelijalle, hankintapäällikölle jne. Johtuen PLM-järjestelmien asiakirjojen, mallien, BOM: ien jne. tarkistamisesta. Voit minimoida tämän työn luomalla integrointeja CAD- ja PLM-järjestelmien välillä.

Olemme XPLM: n Gold Partner, joka on maailman suurin integraatioiden toimittaja. Yhdessä XPLM: n kanssa voimme tehdä integrointeja, joiden avulla voit pysyä CAD-työkalussa, jolloin sinun ei tarvitse avata PLM-järjestelmää tietojen tarkistamiseksi. Tämä varmistaa, että työskentelet joustavaa ja aina suunnittelusi uusimman version kanssa.

Miten voimme olla avuksi?

Olemme valmiina vastamaan kaikkiin kysymyksiisi koskien edustamiamme suunnittelutyökaluja sekä palveluitamme.

Jätä viesti tai soita

+46 8 518 01 387