Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

Tee kvanttiharppaus seuraavan sukupolven PCB-suunnittelussa

OrCAD/Allegro-alustalle rakennettuna OrCAD X esittelee uudenlaisen käyttöliittymän, joka tarjoaa parannetun käyttäjäystävällisyyden lisäksi myös paremman saavutettavuuden ja nopeamman oppimiskäyrän.

 • 10x parempi suorituskyky
 • Markkinoiden laajin toiminnallisuuspaketti

Helpota kaikkien määräysten noudattamista

Kaikkien sähkösuunnittelun vaatimusten ja määräysten täyttäminen on haastava tehtävä, joka vaatii paljon kaikilta osallisilta. Sisäänrakennettu rajoitehallinta toimii kuin ohjaamo, joka valvoo suunnittelun kaikkia vaatimuksia. Nämä vaatimukset määritellään mahdollisimman varhain, jo piirustustasolla.

Laaja sääntöjen valikoima mahdollistaa suunnittelijan käsitellä sekä yksinkertaisia etäisyysvaatimuksia että korkean nopeuden rajapintojen aikavaatimuksia samanaikaisesti. Tämä menetelmä varmistaa, että viestintä tapahtuu varhain ja siirtyy automaattisesti PCB-suunnitteluun ilman suullista siirtoa. Sen jälkeen kaikki tehdään yhteistyössä, ja sääntöjen muutokset siirtyvät vapaasti PCB:stä takaisin kaavioon.

OrCAD X PCB

3D-suunnittelu ja ECAD-MCAD

Integroi elektroniset ja mekaaniset suunnitteluprosessit 3D-suunnittelulla ja ECAD-MCAD-yhteistyöllä. Varmista, että komponenttisi mahtuvat mekaaniseen koteloon ja täyttävät tarvittavat fyysiset vaatimukset, kuten asennustila, lämmönsiirto ja törmäysten havaitseminen.

DFM och DFA

Varmista, että projektisi on valmistettu tehokkuutta silmällä pitäen. DFM:llä minimoidaan tuotantovaikeudet ja -kustannukset, kun taas DFA helpottaa kokoonpanoprosessia, mikä johtaa virtaviivaistettuun tuotantoketjuun ja parempaan tuotelaatuun.

Sääntöpohjaiset rajoitealueet

Määritä tiettyjä alueita PCB:lläsi erilaisilla suunnittelurajoituksilla. Tämä on välttämätöntä varmistaaksesi, että tietyt suunnittelun alueet täyttävät tietyt vaatimukset, kuten jäykkyys-joustoalueet, BGA-alueet jne.


Täytä tuotetarpeet ja alenna kustannuksia

Edistykselliset ominaisuudet, kuten markkinoiden laajin sääntöjen (constraints) valikoima, online-designsääntöjen tarkistukset ja automaattiset toiminnot, varmistavat erinomaisen tuotelaadun. Kalliit virheet vältetään, koska ne havaitaan heti niiden ilmetessä eikä vasta suunnitteluprosessin lopussa.

Dokumentaatio sekä valmistusta että kokoonpanoa varten luodaan LiveDOCissa ja se tapahtuu nopeasti omien tai sisäänrakennettujen mallien perusteella. Jokaisen PCB-suunnittelumuutoksen yhteydessä dokumentaatio päivitetään automaattisesti, mikä estää kalliit virheet dokumentaation päivityksen puutteen vuoksi.

LiveDOC

LiveDOCin avulla voit olla varma, että projektisi dokumentaatio on aina päivitetty ja helposti saatavilla. Voit lisätä, muokata tai muuttaa dokumentteja reaaliajassa, mikä poistaa viiveitä ja virheitä, joita perinteiset, staattiset dokumentointimenetelmät voivat aiheuttaa.

DesignTrue DFM & DFA

DFM (Design for Manufacturing) ja DFA (Design for Assembly) tarkistavat suunnittelun verkossa ja auttavat siten havaitsemaan virheet varhain suunnitteluprosessissa ja vähentämään kalliiden valmistusvirheiden ja laajojen korjausten riskiä.


Dynaamiset säännöt differentiaaliparien vaiheen ohjaukselle

Dynaamiset säännöt auttavat optimoimaan differentiaaliparien reitityksen signaalin eheyden kannalta, mikä on ratkaisevan tärkeää korkeanopeussuunnittelun asiakasvaatimusten täyttämiseksi.

Vertaa tuotteita

Tutustu valikoimaan OrCAD X -ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. Kattavaa luetteloa varten ota yhteyttä meihin.
OrCAD Standard
OrCAD Pro
Suosittu valinta
OrCAD X Standard
OrCAD X Pro
Uusi intuitiivinen käyttökokemus parannetulla käyttäjäystävällisyydellä
Kattava sääntöjen hallinta
Review & markup
Optimoitu 3D
ECAD-MCAD integraatio
Solidworks MCAD X interface
LiveDOC (FAB/ASSY)
OrCAD X Cloudservice
Jälkikäsittelyn automatisointi
Virtuaalinen tiimi ja yhteistyötila
2-person PCB team design
Muut yritykset, joita olemme auttaneet

Alanjohtavat ominaisuudet

Intuitiivinen ja yhtenäinen käyttöliittymä
Intuitiivisella ja yhtenäisellä käyttöliittymällä voit liikkua sujuvasti kaavio- ja layout-suunnitteluvaiheiden välillä. Kahdensuuntainen synkronointi kaaviosta layoutiin ja päinvastoin helpottuu nyt yhden käyttöliittymän kautta. Tämä siirtymä varmistaa, että siirtyminen näiden suunnitteluvaiheiden välillä on sujuvaa, mikä minimoi mahdolliset poikkeamat ja lisää kokonaiskoherenssia.

Vähemmällä hiiren napsautuksia ja valikkovalintoja sekä enemmällä pikanäppäimiä sisältävä sujuvampi työnkulku vähentää tarpeettomia esteitä.
Rajoitettu reititys
OrCAD X asettaa uuden standardin PCB-reititykselle rajoitettua reititystä käyttämällä. Tämä monipuolinen ominaisuuspaketti sisältää reititystoimintoja, kuten Route, Slide, Fanout, Tuning, Group Route ja Flex Route.

Tämä ominaisuusmahdollisuus mahdollistaa monimutkaisten suunnitelmien luomisen tarkkuudella ja joustavuudella, saavuttaen optimaalisen signaalin eheyden ja suorituskyvyn.
Markkinoiden nopein integroitu 3D
OrCAD X tekee uutta maata integroiduilla 3D-ominaisuuksillaan, jotka ovat nopeudessaan ja monipuolisuudessaan vertaansa vailla. Nopeudellaan se ylittää vanhemmat järjestelmät vaikuttavalla kertoimella 10 tarjoten välittömiä siirtymiä 2D- ja 3D-ympäristöjen välillä.

Saat täyden hallinnan symboli- ja mallin näkyvyyteen ja läpinäkyvyyteen ja hyödynnät 3D Clearance DRC:n voimaa varmistaaksesi virheettömän suunnitteluprosessin.
Saumaton navigointi ja Cross-Probing
Tarkkuuden ja tarkkuuden lisäämiseksi on integroitu uusi Cross-Probing-mekanismi. Tämä mekanismi antaa suunnittelijoille mahdollisuuden suorittaa suoran korsiprobingin esikatselupaneelista relevanteihin kohteisiin kaaviossasi ja layoutissasi.

Tämä sujuva navigointi edistää kokonaisvaltaista ymmärrystä ehdotetuista muutoksista ja niiden seurauksista, mikä helpottaa parempaa päätöksentekoa.
Kaksisuuntainen integraatio OrCADin ja SolidWorksin välillä
OrCAD X yhdistää PCB-suunnittelun ja mekaanisen suunnittelun tehokkaasti kaksisuuntaisella integraatiolla SolidWorksin kanssa. 

Tiedon siirtyessä saumattomasti OrCAD luo automaattisesti SolidWorks-mallit ja valmistelee komponentit, alueet, aukot ja kokoonpanoaukot simulaatiota varten.
LiveDOC
Kohtaa LiveDOC, valmistus- ja kokoamiskuvien tulevaisuus. LiveDOCin avulla dokumentaatio on aina ajan tasalla ja se generoidaan automaattisesti mallipohjaisten prosessien avulla.

Tämä integraatio liittyy saumattomasti yksinkertaiseen vientiin, mikä sujuvoittaa työnkulkua ja varmistaa suunnitteludokumentaation yhdenmukaisuuden.

Tehosta suunnittelusi seuraavan sukupolven elektroniikkaa varten OrCAD X:llä.

Aloita alustava ja sitoumukseton keskustelu yhden erikoisasiantuntijamme kanssa OrCAD X:n monista mahdollisuuksista.

  Ann Gitte Hyldborg
  Sales Manager
  agh@nordcad.dk+45 96 31 56 93
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right