Fjernsupport
Studerende
Log ind
Book møde

OrCAD X

'Paras testissä' kaaviopiirros markkinoiden vahvimmalla suorituskyvyllä

Koe markkinoiden eniten käytetty kaaviopiirroksen suunnittelutyökalu, joka parantaa tuottavuutta ja varmistaa teollisuusstandardien ja parhaiden käytäntöjen noudattamisen aina suunnitteluprosessin alkumetreiltä asti.

Saavuta vaivaton synkronointi kaavio- ja asettelusuunnittelun välillä

Sen sijaan että siirrettäisiin rajoituksia manuaalisesti, OrCAD X mahdollistaa vaivattoman synkronointiprosessin yhdellä napsautuksella. Tämä varmistaa, että kaaviossa käytetyt rajoitukset käännetään tarkasti asetteloon ja säilyttävät yhtenäisyyden näiden kahden suunnitteluedustuksen välillä.

 • Yksinkertaistaa suunnittelusykliä, vähentää virheiden riskiä johtuen yhteensopimattomista rajoituksista.
 • Parantaa kokonaisvaltaista suunnittelutarkkuutta.

Pilviyhteys tukee yhteistyötä

Pilviyhteys on mullistanut työskentelytapamme. OrCAD X Capture mahdollistaa samanaikaisen yhteistyön maiden välillä. Mahdollisuus hallita versiohallintaa ja jakaa suunnittelutietoa pilvessä yksinkertaistaa yhteistyötä ja eliminoi monimutkaisten tietojensiirtojen tarpeen.

 • Nopea käyttöönotto lisää insinöörien tuottavuutta ja nopeuttaa projektin valmistumista.
 • Ongelmaton käyttöönotto joustavien ratkaisujen ja massiivisesti skaalautuvien, pilvikäyttöön sopivien työkalujen avulla.
 • Turvalliset, testatut ratkaisut, joista alan johtavat asiakkaat luottavat.

Suunnittele variantteja

OrCAD X Capture mahdollistaa erilaisten varianttien suunnittelun kaaviossa ja niiden tehokkaan käsittelyn tuotannon aikana. Värikoodatut komponentit ja mahdollisuus generoida varianttiraportteja ja osaluetteloita tekevät tarvittavan joustavuuden saavuttamisesta helpompaa kuin koskaan.

 • Saavuta tehokkaampia, tarkempia ja luotettavampia suunnitelmia.
 • Säästä aikaa, vähennä virheiden riskiä ja saa apua modernin elektroniikkasuunnittelun asettamien vaatimusten täyttämisessä.
OrCAD X Diagramtegning, Capture

Pääse käsiksi laajaan järjestelmään, jossa on tuhansia viitesuunnitelmia ja käyttäjiä

OrCAD X sisältää laajan valikoiman viitesuunnitelmia ja aktiivisen käyttäjäyhteisön. Saat käyttöösi aarreaitan valmiiksi suunnitelluista piireistä, asettelusta ja ratkaisuista inspiraatiota varten tai suoraan omiin projekteihisi käytettäväksi.

 • Tuhansia viitesuunnitelmia testattuihin ratkaisuihin erilaisiin suunnitteluongelmiin, mikä nopeuttaa omaa suunnitteluprosessiasi ja vähentää tarvetta aloittaa tyhjästä.
 • Tiedonjakamisen, parhaiden käytäntöjen ja yhteisten ongelmanratkaisujen edistäminen suuressa käyttäjäyhteisössä.

Vertaa tuotteita

OrCAD Capture
Suosittelemme
OrCAD X Capture
PCB Viewer
Cloud part database ja library
Cloud CIS m. part manager ja variants
ODBC-baseret CIS m. part manager ja variants
Cloud design workspace
Cloud workspace management
Weblicensing
Muut yritykset, joita olemme auttaneet

Huippuluokan ominaisuudet

Automaattinen johdotus ja skalaari- sekä BUS-yhteydet
OrCAD X Capture tarjoaa automaattisen johtojen yhdistämisen sekä Skalaari- että BUS-yhteyksien luomisen. Tämä vähentää manuaalisten virheiden määrää ja tehostaa prosessia, mikä tarkoittaa enemmän keskittymistä suunnitteluun ja vähemmän rutiinityöhön.
Tuki useille nettilistamuodoille
OrCAD X Capture on suunniteltu joustavaksi ja tukee useita nettilistamuotoja. Tämä on olennaista saumattoman yhteistyön kannalta muiden työkalujen ja alustojen kanssa.
Integroitu DRC ja ERC
Ohjelman integroitu DRC- ja ERC-moottori menee pidemmälle kuin vain virheiden tunnistaminen - se estää niiden syntymisen. Noudattamalla suunnittelusääntöjä ja sähköstandardeja matkalla OrCAD X Capture minimoivat mahdollisuuden suunnitteluongelmiin ja vähentävät tarvetta myöhemmille laajoille korjauksille.
Hierarkkinen ja tasainen suunnittelu
OrCAD X Capture antaa suunnittelijoille mahdollisuuden valita hierarkisten ja tasasuuntaisten suunnittelurakenteiden välillä riippuen projektin monimutkaisuudesta ja tarpeista. Hierarkkinen lähestymistapa mahdollistaa suurten projektien jakamisen pienempiin, helpommin hallittaviin moduuleihin, kun taas tasasuuntainen suunnittelu on ihanteellinen pienemmille projekteille tai tilanteisiin, joissa hierarkiaa ei tarvita.
Laaja tuonti ja vienti
OrCAD X Capture tukee laajaa valikoimaa tuonti- ja vientiformaatteja, mukaan lukien standarditeollisuusmuodot ja kolmannen osapuolen työkalut. Tämä joustavuus varmistaa, että suunnittelutietosi voidaan jakaa ja käyttää tehokkaasti erilaisissa kehitysympäristöissä.
Kattava kirjaston luominen ja hallinta
OrCAD X Capture sisältää vaikuttavan kokoelman yli 34 000 valmiista osasta, jotka kattavat laajan valikoiman komponenttityyppejä. Tämä laaja kirjasto mahdollistaa suunnittelijoiden valita oikeat komponentit nopeasti ja helposti, mikä auttaa nopeuttamaan suunnitteluprosessia.

Lisätietoja OrCAD X Capturesta

Hanki alustava ja sitoutumaton keskustelu yhden asiantuntijamme kanssa OrCAD X Capturen monista mahdollisuuksista.

  Ann Gitte Hyldborg
  Sales Manager
  agh@nordcad.dk+45 96 31 56 93
  Copyright © 2023 Nordcad Systems A/S
  crossarrow-right