Menu
 

Antennien suunnittelu (AWR)

Paras ohjelmisto RF ja mikroaalto – tuotteiden suunnitteluun
RF- and mikroaaltopiirit

RF- and mikroaaltopiirit

Voit helposti suorittaa kaikki RF-ja mikroaaltosuunnittelun vaiheet aina komponenttien kehittämisestä, skemaattisesta kaaviosta ja layoutista piirin analysointiin, optimointiin ja sähkömagneettiseen analyysiin ja verifikaatioon saakka.
Kommunikaatio- ja tutkajärjestelmät

Kommunikaatio- ja tutkajärjestelmät

Voit kehittää järjestelmäarkkitehtuureja ja radiokomponenttien tietoja käyttäytymismallien ja tietoliikenteen vakiolohkojen avulla. Voit suorittaa järjestelmäanalyysin, piirin yhteissimuloinnin ja budjetoinnin samalla.
Antenni- ja EM-analyysit

Antenni- ja EM-analyysit

Suunnittele, analysoi ja optimoi antenneja taso ja 3D-sähkömagneettisilla ratkaisuilla. Simuloi S-parametreja sekä tarkastele erilaisia virtoja ja antennikuvioita.

RF/Mikroaalto mallit

Piirisuunnitteluohjelmisto tarkkaa RF/mikroaalto -simulointia varten.

Microwave Office auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Intuitiivinen käyttöliittymä, innovatiivinen suunnitteluautomaatio ja tehokas harmoninen tasapainopiirisimulointi takaavat paremman suunnittelutuottavuuden ja nopeutetut suunnittelusyklit. RF-tietoinen asettelu, korkean taajuuden mallit, suunnitteluautomaatio ja tehokas HB-simulaattori takaavat paremman suunnittelutuottavuuden ja nopeuttavat suunnittelusykliä nykypäivän haastavimpiin sovelluksiin.

Viestintä- ja tutkajärjestelmät

Järjestelmän simulointi ja mallinnus langattomiin viestintä- ja tutkajärjestelmiin.

Visual System Simulator™ (VSS) on kattava ohjelmistoratkaisu, joka tukee VSWR-tietoista rf- ja DSP-lohkojen mallinnusta, joten aika-verkkotunnuksen, taajuus-verkkotunnuksen ja piirikuorianalyysien suorittaminen on helppoa.

Voit myös simuloida järjestelmän mittareita, kuten BER: n ja EVM:n, ennalta määritetyillä ja käyttäjän määrittämillä virtuaalisilla testipenkeillä sekä tunnistaa epäpuhtaiden tuotteiden ja muut järjestelmän aiheuttamien rajoitteiden lähteen.

3D Planar EM Analyysi

3D planar electromagnetic (EM) analysis S-parametrien johtamista ja suunnittelua varten.

AXIEM 3D Planar method-of-moments (MoM) EM analysis simulator- tuotteen avulla käsitellään passiivisia rakenteita, siirtolinjoja, suuria tasoantenneja ja paikkausjärjestelmiä. AXIEM softwaren avulla tarkkuus, kapasiteetti ja nopeussuunnittelijat voivat kuvata ja optimoida passiivisia komponentteja, kuten RF PCBs, modulit, LTCCs, MMICs, RFICs, sekä antenneja.

3D EM Analyysi

Finite-element metodi (FEM) & Sähkömagneettinen (EM) analyysi 3D rakenteille.

Analyst™ 3D FEM EM simulointi- ja analyysisimulaattori nopeuttaa korkean taajuuden tuotekehitystä varhaisesta fyysisestä suunnittelun luonnehdinnasta täydelliseen 3D EM -tarkastukseen. Edistyksellinen ratkaisijateknologia tarjoaa nopean ja tarkan analyysin nykypäivän monimutkaisesta suurtaajuuselektroniikasta löytyneistä 3D-rakenteista/yhteenliitännöistä.

AWR-suunnitteluympäristö – Edistyksellinen RF-tekniikka

Kattava suunnittelualusta radiotaajuus- ja mikroaaltotuotteiden kehittämiseen.

AWR Design Environment suunnittelualusta tarjoaa RF / mikroaaltoinsinööreille integroidun korkean taajuuden piirien simuloinnin (Mikrowave Office), järjestelmäsimuloinnin (VSS), ja EM simuloinnin (AXIEM/Analyst ), sekä varmistaa fyysisesti toteutettavan elektroniikan valmistukseen.

Tämä ohjelmistoratkaisu auttaa sinua ymmärtämään kaikki piirin osat ja optimoimaan suorituskyvyn kaikissa suunnittelun osissa – IC:stä IC-pakettiin ja PCB-asetteluun – ensimmäistä kertaa!

Miten voimme olla avuksi?

Olemme valmiina vastamaan kaikkiin kysymyksiisi koskien edustamiamme suunnittelutyökaluja sekä palveluitamme.

Jätä viesti tai soita

+358 9 427 21 498