Menu
 

Ohjelmistomme

Työkalut koko suunnitteluprosessiin

Suunnittelu alkaa piirikaavion teosta

Tarjoamme työkaluja elektroniikan suunnitteluprosessin kaikkiin vaiheisiin. Ensimmäinen vaihe on piirikaavion teko. Tähän tarvitset työkalun, jonka käytettävyys on huippuluokkaa. Meidän edustamamme työkalu on OrCAD Capture, joka on maailman eniten käytetty työkalu maailman johtavien elektroniikan kehittäjien keskuudessa.

OrCAD Capturen voi yhdistää komponenttikirjaston kanssa, jotta pääset helposti kaikkiin suunnittelusi tarvitsemiin symboleihin ja juotosalueisiin.

Simuloi designisi, varmistu toimivuudesta

Sinun on simuloitava suunnitteluasi varmistaaksesi, että siinä ei ole virheitä. Markkinoilla on useita ilmaisohjelmien simulointityökaluja, joilla pystyy simuloimaan karkealla tasolla, mutta et voi koskaan olla varma, että näiden tulokset ovat oikeat.

Tarjoamme markkinoiden ehdottomasti parhaimpia simulaattoreita mallien testaamiseksi. Suojatut ja tehokkaat simulaattorimme voivat testata piiriäsi virheiden varalta, jotka, jos niitä ei löydy, voivat myöhemmin osoittautua kalliiksi ja vaarantaa suunnittelun laadun.

Maailmanluokan PCB layout

Kun olet piirtänyt ja simuloinut suunnittelusi, voit aloittaa layout-prosessin. Piirilevytyökalumme on juuri uusittu ja siihen on lisätty huomattavasti uusia ominaisuuksia. Sen käyttöliittymä on modernimpi kuin ennen, mutta mikä tärkeämpää sen varsinainen ydinteknologiaa on uusittu huomattavasti.

Uudella OrCAD PCB:llä voit tarkastella suunnitteluasi kolmiulotteisena, mikä antaa paljon paremman yleiskuvan lopputuloksesta. Kun teet muutoksia piirilevyyn, ne näytetään reaaliajassa, ja voit myös suorittaa useita välitarkistuksia laadun jatkuvuuden varmistamiseksi.

Design melkein valmiina tuotantoon

Kun suunnitteluprosessi on valmis, voit alkaa valmistelemaan sen lähettämistä tuotantoon. Ennen kuin lähetät sen piirilevyjen valmistajalle, suosittelemme, että tarkistat gerber-tiedostosi CAM-työkalulla. Tällä tavalla varmistat, että piirilevyjen valmistaja ymmärtää E-CAD-järjestelmien tuottamat tiedostot. Tarjoamme markkinoiden parhaimmat CAM-työkalut prosessin tähän osaan.

Viimeinen asia, joka sinun vielä kannattaa varmistaa on dokumentointi. Suunnittelijan kokoonpanijat tarvitsevat sinulta dokumentaation ja me tarjoamme työkalun tämän työn suorittamiseen. Voita helposti varmistaa, että tekemäsi työ käsitellään nopeammin ja virheettömästi joka kerta..

Miten voimme olla avuksi?

Olemme valmiina vastamaan kaikkiin kysymyksiisi koskien edustamiamme suunnittelutyökaluja sekä palveluitamme.

Jätä viesti tai soita

+358 9 427 21 498